warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!


Hörsellinjen

Nästan alla upplever tinnitusljud från tid till annan, till exempel när vi är trötta. Men att ”ha tinnitus” innebär att höra sådant ljud väldigt ofta eller hela tiden.
>> Hörsellinjen


Vårdguiden

Tinnitus innebär att du hör ljud som inte har någon känd källa. Ibland upplevs ljuden som väldigt besvärande. Tinnitus förekommer ofta i samband med en hörselskada.
>> Vårdguiden


Psykologiguiden

En kognitiv behandlingsmetod för tinnitus har utvecklats vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Där har man också bedrivit ett omfattande forskningsarbete på tinnitus och hörselproblematik.
>> Psykologiguiden


Tandlakärtidningen

Tandläkaren kan hjälpa mot Tinnitus.Eftersom käksystemet och hörselapparaten ligger väldigt nära varandra är det inte konstigt att käkfel kan påverka örat. I området finns viktiga blodkärl och nerver som kan komma i kläm.
>> Tandlakärtidningen

Beroendeterapeut


VAL-BO Utbildning

VAL-BO Utbildning är ett utbildningsföretag som erbjuder utbildningar inom området missbruk och behandling. VAL-BO håller utbildningar i flera av Socialstyrelsens evidensbaserade metoder så som 12-stegsbehandling, Motiverande samtal och ASI (Addiction Severity Index).
>> VAL-BO Utbildning
loading
×